Onrustige baby

★★★★★
5 5 1
Ik kwam bij Daan met Phèline toen ze nog maar een maand oud was. Ze huilde veel had last van reflux buikkrampen en vormde op den duur een voorkeurshouding. Daan pakte alles één voor één zeer zachtaardig maar daadkrachtig aan. Hij legde daarbij alles rustig aan mij uit. Wij zijn in totaal vijf keer geweest en hebben nu een rustige blije baby. Daan als nog bedankt, je hebt onze kleine meid heel wat traantjes bespaard!!

Mw

★★★★★
5 5 1
Mijn pasgeboren zoontje had een gebroken sleutelbeen en verborgen reflux. Dankzij Daan namen zijn maagklachten af, ook de darmkrampjes werden steeds minder en van een onrustige huilerige baby die zich veel overstrekte, heb ik nu een vrolijke, gezellige baby!

Zeer tevreden

★★★★★
5 5 1
Erg tevreden over de kundigheid van Daan, alle tijd en geduld die hij heeft genomen voor mijn zoontje. Dank daarvoor.