verborgen pijn

Deel uw ervaring
★★★★★
Een scan bracht geen licht op de oorzaak van mijn chronische lage rugpijn. U zult net de pijn moeten leren leven, zei de neuroloog. Na 100 strippen paracetamol was ik dat zat. Enigszins op "goed geluk" contact met deze osteopaat gezocht. Na 3 behandelingen ben ik nagenoeg pijnvrij. De verklaring? Gericht aangrijpen op de samenwerking van organen, bindvliezen en spieren van buik en lage rug. Da' s logisch. Bedankt Daan
- simon van der zee

Heel goede ervaring

Deel uw ervaring
★★★★★
Heel goede ervaring bij Daan. We kwamen een maand geleden bij hem met een onrustige baby van 4 weken die zich veel overstrekte, vaak de hik had, huilde en weinig sliep. Daan heeft haar onderzocht en merkte hier en daar wat spanning op. Na het eerste consult hadden we al direct een andere baby. Ze slaapt veel beter, is een stuk rustiger en tevredener. Wappert zichzelf niet meer continu wakker als ze slaapt. Ze is meer ontspannen en precies zoals een baby hoort te zijn. Baby blij, wij blij. Ook de praktijk is heel netjes, schoon en uitnodigend. Goed te bereiken met genoeg parkeerplaatsen. Daan zelf is een rustige en erg vriendelijke man die aandachtig luistert en vragen stelt waar nodig. Hij ging met heel veel respect met onze baby om. Hij legde precies uit wat hij deed en waarvoor dat was. Deed niets overhaast en er was alle ruimte om vragen te stellen. Zeker een aanrader!
- Sharina van Burink

Geweldige resultaten na behandeling

Deel uw ervaring
★★★★★
Daan heeft ons ontzettend goed geholpen al bij ons zoontje wat destijds overstrekte. Door spanning weg te nemen van zijn borstbeen merkte we al snel dat het minder werd en uiteindelijk stopte. Nu zelf hele erge pijnklachten. Na 2 verschillende fysiotherapeuten en een andere osteopaat en de huisarts toch weer naar Daan omdat de pijn niet minder werd. Het is niet normaal, ik merkte gelijk verlichting en kon normaal de auto instappen na de behandeling. Iets wat al 3 maanden nauwelijks ging! Zeer zeer dankbaar hiervoor!! Ik kan weer een vrolijke mama zijn voor mijn 2 jonge kindjes!
- Chantal Janssens

Osteopaat Daan de Vries