Help andere patiënten een goede keuze te maken en laat een ervaring achter!

Lees hieronder de ervaringen van patiënten van Osteopathie Landsmeer

Bijzonder goed geholpen

Ervaringen van patiënten
★★★★★
Ik ben nu een paar maal bij Daan geweest en het heeft mij bijzonder goed geholpen, de eerste keer dat ik bij hem kwam had ik heel veel last van mijn hoofd en dat heeft hij zo goed behandeld dat ik er nu niet meer elke dag last van heb. De tweede keer dat ik bij hem kwam had ik vreselijke pijn in mijn heup en rug door een val in mijn vakantie ,in eerste instantie foto's in het ziekenhuis laten maken een neuroloog constateerde dat mijn rug was versleten en ik maar naar de pijnpoli moest om mij daar te laten behandelen ,maar ik had al een goede ervaring met osteopathie. dus een afspraak gemaakt met Daan . Hij constateerde dat het ook uit mijn lever, en nieren kwam deze heeft hij toen ook gelijk behandeld. Na een behandeling van zo'n 11 keer ging het zo goed dat er nu mee te leven valt. Wel oppassen met wat ik doe.
- Arnold

Perfecte behandeling met zeer goede resultaten

Ervaringen van patiënten
★★★★★
Ik heb geregeld behandelingen ondergaan bij Daan en alle keren hebben mij heel erg goed gedaan. Het is een zeer professionele man die zijn vak verstaat en deze met een warm hart uitoefent. Heeft veel oog voor de patiënt en luistert daar ook heel goed naar. \r\nNa een behandeling voor mijn rug en nekklachten, ervaarde ik een absolute verlichting. En als ik een keer een blessure had, nam hij deze direct mee in zijn behandeling. Een betere osteopaat kan ik me niet bedenken. Petra
- Petra Hendriksen

Darmklachten een stuk verbeterd

Ervaringen van patiënten
★★★★★
Ons zoontje, nu 1.5 jaar oud, heeft al sinds zijn geboorte melkallergie met als gevolg darmklachten. Dit uit zich in krampaanvallen, diarree, slecht slapen en pijn in zijn buikje. Na 5 bezoekjes aan Daan i.c.m. probiotica gaat het een stuk beter met zijn darmen. Ontlasting is verbeterd (genormaliseerd) en hij heeft praktisch geen krampen meer. En sinds de eerste behandeling slaapt hij een stuk vaster en rustiger. Daan is erg professioneel, rustig, neemt de tijd en heel lief voor mijn zoontje. Al met al zijn wij hartstikke tevreden!
- Rosanne Knoop

Onrustige baby

Ervaringen van patiënten
★★★★★
Ik kwam bij Daan met Phèline toen ze nog maar een maand oud was. Ze huilde veel had last van reflux buikkrampen en vormde op den duur een voorkeurshouding. Daan pakte alles één voor één zeer zachtaardig maar daadkrachtig aan. Hij legde daarbij alles rustig aan mij uit. Wij zijn in totaal vijf keer geweest en hebben nu een rustige blije baby. Daan als nog bedankt, je hebt onze kleine meid heel wat traantjes bespaard!!
- Priscilla

Redder bij acute torticollus

Ervaringen van patiënten
★★★★★
Maandag 9.15 uur. De juf belt. Mijn tienjarige zoon heeft pijn in zijn nek. Dat blijkt een acute torticollus te zijn. Zijn nek zit helemaal vast en zijn hoofd kan hij maar in een stand houden: scheef naar links. Ellende dus. Gelukkig kunnen we snel bij Daan terecht. En na twee behandelingen kan mijn zoon weer als vanouds nee schudden. Dus, dankjewel Daan.
- Hein

ons meisje is een ander kind

Ervaringen van patiënten
★★★★☆
Nadat ons dochtertje te vroeg geboren werd met haar navelstreng om haar nek had ze een moeilijke start. Eerst een paar weken in het ziekenhuis gelegen en daarna thuis nog veel klachten. Verborgen reflux met alle klachten die daar bij horen. Ons meisje kreunde constant . Ze was een hele onrustige slaper enz. Na t eerste bezoek aan Daan echt zo een geweldige verandering. Ik geloofte nooit in osteopathie. Maar wat ben ik daarvan terug gekomen. Na een aantal behandelingen verder te zijn was Daan nog niet helemaal tevreden over een paar klachtjes die ons meisje nog had. Dat terwijl wij al zo blij en dankbaar waren met de verbeteringen die er al waren. Maar ook de laatste klachtjes kreeg hij weg . De behandelingen gingen ook altijd zachtaardig. Hij legt uit wat hij doet en kijkt naar je kindje wat hij/ zij nodig heeft. Daan super bedankt voor de goede zorgen voor hailey. En dat je hebt gezorgd dat ze nu een vrolijk rustig meisje is die lekker aan het ontwikkeling is zonder steeds overprikkeld te raken. Groetjes Talitha en hailey
- Talitha

Ontspannen baby

Ervaringen van patiënten
★★★★☆
Na drie behandelingen is onze zoon veranderd van een onrustig en huilerig kindje wat overdag maar moeilijk kon slapen, naar een ontspannen vrolijk mannetje die goed uitgerust wakker wordt van zijn middagslaapjes. Een wereld van verschil!
- Carmela

Klachten bij gedeeltelijke dwarsleasie

Ervaringen van patiënten
★★★★★
Drie jaar nadat ik een partiële dwarslaesie had gekregen, kwam ik bij Daan terecht. Ik had geen concrete verwachtingen, omdat herstel na een dwarslaesie tot zo´n 2 jaar na dato eigenlijk niet meer te verwachten is. \r\nOp aanraden van mijn man (die na een serie behandelingen van zijn rugklachten af was) toch maar een afspraak gemaakt. Al na een paar behandelingen merkte ik duidelijk verschil: veel minder last van spasmes en over het algemeen soepeler in mijn lichaam. \r\nEn na meerdere behandelingen zat er nog steeds vooruitgang in. Ik heb nu nauwelijks nog last van spasmes, ben veel beter gaan lopen en de werking van mijn darmen is vooruitgegaan. \r\nDaan verstaat zijn vak en doet zijn werk met liefde en enthousiasme.
- Marga

Reflux

Ervaringen van patiënten
★★★★★
Mijn pasgeboren zoontje had een gebroken sleutelbeen en verborgen reflux. Dankzij Daan namen zijn maagklachten af, ook de darmkrampjes werden steeds minder en van een onrustige huilerige baby die zich veel overstrekte, heb ik nu een vrolijke, gezellige baby!
- Buijs

Osteopathie en fysiotherapie

Ervaringen van patiënten
★★★★★
Ik ben bij Daan onder behandeling geweest voor mijn whiplash. De klachten die ik had heeft hij op wonderbaarlijke wijze doen afnemen. Het is een zeer professionele en deskundige man die je ook helemaal begrijpt, en zijn werk met veel passie uitvoert. Zodra ik een behandeling had ondergaan kon ik er weer fluitend tegenaan. Bedankt voor je hulp. Ik kom zeker bij te terug!
- Petra

Zoontje loopt weer!

Ervaringen van patiënten
★★★★★
Mijn zoon van destijds 16 maanden oud ging van de een op de andere dag steeds manker loper. Toen het erg snel achteruit ging zijn we in het weekend naar de eerste hulp gegaan. Zij dachten aan een reactie van de inentingen en we moesten het aankijken. Een week later sleepte hij met zijn beetje over de grond. Mijn hart brak en ik maakte weer een afspraak met het ziekenhuis. Echo's en scans gemaakt, bloed geprikt en niks kwam eruit. We moesten het nog maar even aankijken. Nu was ik er klaar mee. Ik moet naar een osteopaat! Ik had er al eerder over gelezen maar ik had nooit ervaring met een osteopaat gehad. Een vriendin ( fysiotherapeut ) van mij raadde mij Daan de Vries aan. En wat ben ik daar blij mee geweest! Het bleek een te korte spier boven zijn heupbot... Niemand heeft daar ooit aan gedacht! Binnen twee behandelingen liep mijn zoon weer! Daan is erg geduldig, goed met kids en geeft goede oefeningen mee om thuis ook aan de slag te kunnen gaan. Thanks
- A. Lüken

De reflux is al bijna weg!

Ervaringen van patiënten
★★★★★
“Daan heeft onze zoon een paar keer onder behandeling gehad voor verborgen reflux. Gelukkig zijn hierdoor de oprispingen en zware nachten verdwenen. Bedankt Daan de Vries! ”
- Niels

Klantgericht en Professioneel

Ervaringen van patiënten
★★★★★
Klantgericht en wij ervaarden een zeer professioneel en kundige behandeling bij de darmkrampjes van onze dochter.”
- Karen

De oplossing voor ouders die naar comfort zoeken voor hun kind

Ervaringen van patiënten
★★★★★
Een huilbaby? Een heftige bevalling? Of kan het allemaal net wat comfortabeler? Dan zou een bezoek aan Daan heel wat op kunnen leveren. Professioneel, persoonlijk en oprecht betrokken bij ons kind en het welbevinden als gezin. Absoluut aan te raden!
- Gemma Pilger
Ervaringen van patiënten Overall rating: ★★★★★ 4.8 based on 14 reviews.
5 1