Mijn naam is Daan de Vries. Sinds 2011 ben ik werkzaam als osteopaat D.O.-MRO. De opleiding tot osteopaat heb ik gevolgd aan de International Academy of Osteopathy (I.A.O.). Voor ik mijn beroep als osteopaat ben gaan uitoefenen, was ik ruim 10 jaar fysiotherapeut.

Per 1 november 2013 heb ik mijn praktijk geopend in Landsmeer aan het Noordeinde 150-B in Landsmeer.

Waarom osteopathie?

Door de opleiding osteopathie ben ik tot veel meer inzichten gekomen omtrent gezondheid. Daarbij heeft het me enorm veel handgrepen geboden om mensen te behandelen waarbij het menselijk lichaam niet in staat is zichzelf te herstellen.
Handgrepen, in de zin van behandeltechnieken en tevens in de zin van het verbreden en verdiepen van mijn kennis in de anatomie, fysiologie, neurologie, embryologie en pathologie. Op deze manier wordt het inzichtelijker de klachten en het klachtenpatroon van een patiënt te herkennen en te behandelen.

Nederlandse Vereniging voor Osteopathie

Als osteopaat ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (N.V.O.) en ben ik geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie (N.R.O.)